Szuper Máriós játék 75
Szuper Máriós játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
Szuper Márió egy videojáték hőse, amelyet a Nintendo adott ki 1985-ben, konzolra. A Szuper Márió játékok a videojátékok egyik legismertebb klasszikusának számít, aminek hatása mind a mai napig érződik és melynek azóta számos folytatása és átirata látott napvilágot. Máriót számtalan online világban feltűnik és az ő világát is nagyon sok akció és mászkálós játék hős felkeresi. Sonic, Pacman, Bomberman és még sok-sok mindenki. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, hetvenöt a hetvenötödik ahol biztosan nem csalódsz!
Szuper Márió egy videojáték hőse, amelyet a Nintendo adott ki 1985-ben, konzolra. A Szuper Márió játékok a videojátékok egyik legismertebb klasszikusának számít, aminek hatása mind a mai napig érződik és melynek azóta számos folytatása és átirata látott napvilágot. Máriót számtalan online világban feltűnik és az ő világát is nagyon sok akció és mászkálós játék hős felkeresi. Sonic, Pacman, Bomberman és még sok-sok mindenki.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen Szuper Máriós játék, hetvenöt a hetvenötödik ahol biztosan nem csalódsz!